oskmar

Alla inlägg den 11 juni 2023

Av Elsa Mårtenzon - 11 juni 2023 16:24

 

 

Så här ser det ut just nu när jag tittar ut genom fönstret.

    

Det har varit sommar och sol även idag!

Lite lagom fläktande sydliga vindar som fläktat skönt och lite lätta skyar på himlen har gjort att värmen har upplevts skön och inte för varm.

Just nu är det 24,4 grader varmt i skuggan, vinden kommer fortfarande från sydost.

 

Dramatik på himlen klockan elva i gårkväll.

  

Jag har varit solokvist hela söndagen, väntade att någon skulle komma för att jag behövt hjälp ca fem minuter med en sak som jag inte vågar själv, men icke sa Nicke.

Och inte har jag gjort mycket nytta heller, men spolat av bilen hjälpligt den värsta geggan, för att lättare ta sig in och ur den utan att få den på kläderna.

Jag har också spolat rent utemöblerna som Maria bar ut åt mig igår, nu blir det bara frömjöl på dem och det är ju lätt att torka av.

 

Solen har snart gjort sitt för dagen, det här var i gårkväll vid elvatiden.

  

Ja, det är skjutningar varenda dag nu och verkar bara bli värre och värre, det som skulle bli så bra. De stod i TV och talade om varje dag i stort sett att det skulle avklaras, det var bara att fylla fängelserna till bristningsgränsen och så var det över.

Men det visar inte vara så lätt, men om man lovar och lovar och ett antal tror på det, då skulle det fixas. Som jag förstår så är det inte mindre än sju stycken inblandade och mycket för poliserna att ta tag, som vanligt.

Så i helskotta heller det blev inte bättre, det blev värre och när ska det ta slut!

    

Det brinner på flera ställen och många är oroliga hur sommaren kommer ställa till det med borttorkade skördar och skogar som brinner både här och där.

Ja, vi kan inte bara önska oss värme och sol utan regn, då blir det katastrof på mer än ett sätt. Europas stor kornbod, Ukraina har sin bästa jordbruksmark under vatten och kan inte leverera längre, på grund av Putins krig. Det drabbar jättestora mängder vida omkring. Oroliga tider!

  

Dagens namn är: Bertil och Berthold, grattis till er!

 

Ha en fortsatt fin söndagkväll, vi ses!

 

I gårkväll vid tiotiden.      

Hej då!

 

Presentation

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards