oskmar

Direktlänk till inlägg 28 juni 2024

Juni 2024 06 28 Sol och varmt

Av Elsa Mårtenzon - Fredag 28 juni 16:26

 

Halv sju i morse, en lugn och fin sjö låg framför mig!

    

En varm och solig sommardag, men även moln ibland.

Det var spegelblank sjö på morron, men det var tur att det blev friska vindar efter ett tag, annars hade det inte gått att uträtta något ute i dag, åtminstone inte för mig.

    

 

Mycket fluffiga och fina moln har tagit plats på himlen.

    

Det har varit omkring 25-26 grader varmt under dagen, eller mera, jag kollar inte termometern en gång i timmen. Det verkar som att den här dagen kommer att vara den sista varma på ett tag, enligt rapporterna är det en kallfront och regn i faggorna.

Just nu är det 25 grader varmt och frisk sydostlig vind och mycket moln därovan.

    

 

Skönt med friska vindar i värmen, ibland var det vita vågkammar på sjön!

    

Jag såg några avsnitt på morron- TV i morse från debatten mellan Biden och Trump som skedde under natten, amerikansk tid. Det var en plåga att se.

Att inte Biden och Demokraterna ser det som är hur uppenbart som helst, Biden är inte riktigt frisk, fullt naturligt, men inse det!

Jag unnar verkligen inte Trump att stå där och se att skadeglädjen hur lyser ur hans ögon och han får inte vinna valet, det kan bli en alldeles oerhört farlig världsomvandling med den galningen vid rodret.

Förresten, Trump är också för gammal, han hade dåligt omdöme i förra presidentperioden och inte lär det bli bättre nu i så fall. Sedan är han ju inte det minsta ärlig i sina uttalanden och inte i sitt utövande som privat eller som president.

Jag fattar inte att USA som stat inte kan klara av att skaka fram två kandidater som är värdiga detta ämbete, så viktigt dessutom?!

Det verkar ju vara så illa att Biden kan inte avgöra själv att han inte klarar detta i fyra år, inte ens en debatt inför gällande val. Han kom ju av sig och såg inte ut att hänga med på långa vägar, det tyckte jag var hur tydligt som helst. Ser inte ens hans fru hur illa ställt det är, som väl står honom närmast?

Pinsamt även för en på andra sidan Atlanten, som jag som är en vanlig dödlig människa!

Det är mycket upprört i USA nu säger de just nu på radion.

Det är tragiskt att en duktig politiker som tjänat sitt land i många år nu står där och blir förnedrad inför alla och inför en hel värld! Hoppas att han förstår att han ska kliva av omgående för att släppa fram en annan duktig kandidat.

        

Dagens namn är: Leo, grattis till er som bär det namnet!

 

Soldis över bergen och en lite upprörd sjö!

    

 Ha en fin fortsättning på fredagkvällen, vi ses!

 

Buskarna blommar över fort, men byter av varandra allteftersom de räcker till under sommaren.

  Hej då!      

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elsa Mårtenzon - Söndag 30 juni 16:21

  Just nu är läget så här!      Hej igen! Det har varit moln, regnskurar, ganska kraftig var en av dem och nu är det solsken, med rätt mycket moln. Just nu är det 16 grader varmt, vinden kommer från nordost och är sparsam.   Nu finn...

Av Elsa Mårtenzon - Lördag 29 juni 20:27

Av Elsa Mårtenzon - Lördag 29 juni 20:27

  Just nu ser det ut så här!        En helgrå dag, tror jag, lite regn ibland men inte mycket. Just nu är det 13 grader varmt och många, många gråa moln på himlen.   För två timmar sedan såg det ut så här.      Min dator har varit...

Av Elsa Mårtenzon - Torsdag 27 juni 16:39

  Just nu ser det ut så här, friska vindar fläktar skönt!     Dagen har varit varm och solig, men tur att det blåst och varit en del moln också, som dämpat värmen litegrann. Det har varit 25-26 grader varmt, kan ha varit mera också, det här...

Av Elsa Mårtenzon - Tisdag 25 juni 17:05

  Just nu, lite lätta moln och solsken, en ynka liten krusning på sjön. Härligt!      Äntligen en härlig sommardag, med lagom värme och sol! Det såg inte helt lovande ut i morse, det var mycket moln och ganska svalt. Men efter en inte all...

Presentation

Fråga mig

25 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25
26
27 28 29 30
<<< Juni 2024
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards