oskmar

Alla inlägg den 12 juni 2024

Av Elsa Mårtenzon - Onsdag 12 juni 16:38

Ingen dag med strålande sol har det varit, men den får väl duga ändå.

En del tjocka moln från morron men det var en del ljusare fläckar också. På eftermiddan har det varit blandat med moln och sol.

Just nu är det 14 grader varmtoch sjön ligger som en spegel, hur fint som helst.

    

 

På minuten taget och det duger mer än väl, tycker jag!

   

 

Klockan är halv sju och jag går ut och tar en bild, samtidigt som jag tänker, hur ska jag klara att inte kunna se detta?

   

Ja, inte kan det vara så lätt att vara en vanlig löntagare med 2-3 barn nu med

så höga som matpriserna är.

Och än värre om man är ensamstående förälder. Jag som äter som en katt ungefär så mig är det ingen fara för, jag behöver inte handla så mycket, om jag gör det så måste jag slänga och det vill jag absolut inte.

Men det vore väl som en sak om det var varor som inte förstörs på en gång man kommar hem med dem, som frukten, jättedålig.

Jag köpte aprikoser förra veckan och hann inte äta många av dem, 4-5, efter två dagar hemma fick jag slänga dem, förstörda. Likadant med vindruvorna veckan före, förstörda på en gång, efter ett par dagar. Jag har ingen lust att sätta mig ner och äta upp alla samma dag jag köpt dem. Dessutom är de skitdyra, jag frågar mig, var köper de in dessa urusla frukter? Köp kvalite, priset för en ask vindruvor är omkring 50 kronor, det är de absolut inte värda som de ser ut!

Mycket märkligt att frukten hade mycket bättre kvalite när det var rimliga priser. Vad beror den dåliga kvaliten på numera? Trots högt pris, urusel kavalite och det står numera ICA på alla förpackningar. I går köpte jag en påse citrusfrukter, ett kg i påsen, när jag kom hem och tömde påsen fick jag slänga tre stycken på en gång. Det är inte så lätt att kolla när det är många i  förpackningen, försökte, men ändå så fanns där tre som var skämda. Usch och fy!

 

Solen finns där!

      

 

Dagens namn är: Eskil, grattis till er som har det namnet!

 

Ha en fortsatt bra onsdagkväll, vi ses!

 

Just nu!

Hej då!         

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2024
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards