oskmar

Alla inlägg den 23 februari 2022

Av Elsa Mårtenzon - 23 februari 2022 16:18

   

Solen kommer fram och visar sig i all sin glans.

  Jag undrar om februari har börjat med sina mornar när det är "marabråttom". Det har nämligen varit strax under eller över 20 minusgrader nu och under dagen är det flera grader mindre kallt.

(Jag hinner inte mer än skriva en rad så spårar det ur här, ojoj)

Det har varit väldigt fint väder med få minusgrader när det blev dag.

Just nu är det 6,7 minusgrader, himlen har blivit så gott som helgrå nu.

 

Det finns en klantskalle i USA som i dag har yttrat, att Putin har gjort ett genidrag när det gäller Ukraina. Är det nån som kan gissa vem klantisen är? Ja, det är faktiskt sant!

Det är Trump, han blev ju avstängd från Twitter och Facebook efter skandalen med terroristerna/konspirations-folket som stormade Kapitoleum efter USA- valet och nu har han startat en egen plattform på sociala medier och behöver inte Twitter och Facebook längre, tror han. Det var där han höjt Putin till skyarna och utnämnt honom till geni. När man betänker att han kanske, tyvärr, tyvärr, aspirerar på att bli näste president i USA, igen då får man rysningar i hela kroppen. 

Vad är det som händer?

Och så finns det dessutom ett parti i Sveriges riksdag som nominerade Trump till Fredspriset för två år sedan. Och som också, vad jag förstår, beundrar Putin och har svårt för att välja bort honom från demokratiskt valda presidenter???

Fatta vad det är som händer ni som inte sett det! Det är inte klokt, det är ju 2022 och vi lever i den mest upplysta tiden hittills och som aldrig förr. 

 

Nu tror de som har mer koll än jag, att det är bara ett eller två dygn innan det blir full invation i Ukraina och med början i Kiev, huvva.

 

Nä, nu står jag inte ut längre, det baaara jäklas här, jag blir galen!!!!!!!!!

 

Dagens namn är: Torsten och Torun, grattis till er som heter så!

 

Ha en fortsatt bra onsdagkväll, vi ses!

Presentation

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards