oskmar

Alla inlägg den 26 februari 2022

Av Elsa Mårtenzon - 26 februari 2022 19:32

 

Gyllne morgon, gyllne morgon...

 

Hej på lördagkvällen!

Det har varit en solig och fin lördag och folk har varit ute och vädrat sina snöskotrar.

Jag har glömt att kolla termometern men det har nog inte varit mer än ett par minusgrader. Ut har jag inte varit för det fick jag inte tid med.

Det var väldigt grant i morse när solen gick upp, himlen var blodröd.

Just nu är det 3,8 minusgrader, ganska lagom temperatur, jag hoppas att det inte innebär mera snö, jag har så jag klarar mig.

 

 

I dag har jag haft ett skotergäng här på våfflor, de kom närmast från Käringholmen.

Jan Peter skickade ett meddelande i går kväll, med frågan, om han köpte med sig grädde, om jag kunde bjuda dem på våfflor då. Det är klart jag lovade det, om han inte köpte ICA-grädde, för den bojkottar jag.

De var fyra stycken, Berit, Janne, Tommy och Jan Peter, det var riktigt roligt, vi pratade världsläget, bland annat. Som väl inte är det roligaste i nuläget, men det måste ventileras enligt mig, vi måste hålla reda på vad vi har att göra med och inte leva i nån drömvärld med skygglappar.

 

Efter att ha sett två nyhetsutsändningar ikväll så kan jag konstatera att det inte var bara att promenera in för Putins soldater och ta Kiev.

De möter motstånd från Ukrainarna, Putin trodde nog att det var bara att gå in och de skulle ge upp av rädsla, men tji fick han.

De hade nog planerat att efter ett par dagar så var han herre på täppan.

Det hoppas jag vid Gud att han aldrig blir!

Han verkar vara hatad av en hel värld nu, det demostreras mot kriget överallt och idrottsvärlden är inne på att bojkotta Ryssland i alla framtida idrottstävlingar nu framöver. Jag hoppas verkligen att de hittar det som tar allra bäst och att han och hans alla olegarker med alla miljarders miljarder får känna på vad de gjort sig skyldiga till. Att ställa till ett blodigt krig mot oskyldiga människor är absolut oförlåtligt! 

 

Dagens namn är: Torgny och Torkel, grattis till er som heter så!

 

Ha en fortsatt bra lördagkväll, vi ses!

Presentation

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards