oskmar

Direktlänk till inlägg 28 mars 2021

Mars 2021 03 28 gråväder

Av Elsa Mårtenzon - 28 mars 2021 16:49

 

Ja, jag har räknat ut att jag får inte se månen ikväll heller. Så synd...

 

 

Ingen sol idag, på riktigt. Den har gjort sina försök att tränga sig i genom molntäcket, men bara så att jag sett att den finns bakom det grå.

I gårkväll var det spöregn, det öste ner och blötte på bra.

I morse var dimman så tät att jag kände mig helt instängd. Med andra ord är det väldigt ombytligt väder och när april månad inträder brukar det bli ännu mer ombytligt. Det skulle inte förvåna mig om vi får snö igen så att allt blir vitt en gång till.

Just nu är det 3,2 plusgrader och lika grått på himlen, på andra sidan sjön regnar det för fullt, vilket torde komma hit också.

 

Jag var ut på en motionstur i dag, men nu är det i det närmaste omöjligt. Det går inte att ta sparken nu och det går inte ta broddskorna. Jag tog stavarna, men det var inte så lyckat heller - is ibland och ibland rena geggan. Det kommer att ta ett tag innan föret blir lämpligt för promenader, men det är jag ju van den här tiden.

Jag får fortsätta träna inomhus tills vidare.

 

Jag följer med en serie på radions P1 som handlar om fula gubbar/pedofiler och jag blir så arg så jag håller på att gå i bitar.

Jag har fyra barnbarn och två av dem är flickor och ett barnsbarn som är flicka. Om det skulle hänt/hända dem något dylikt som de här beskriver kan jag nog inte svara för vad jag skulle göra med gubbtjyvarna, fy för såna uslingar/råskinn och gubbar på över 50 år. Fy vale!!!

Det straff som jag vill att de skulle få går inte att skriva här, det är absolut inte rumsrent. Men det skulle ta som sjutton och de skulle inte kunna fortsätta som pedofiler längre och ofreda och förstöra livet för småflickor. De är så avskyvärda att det finns inte ord nog för deras handlande och det är absolut inte förlåtligt. Jag lider med dem som blir utsatt för sånt!

En av dem blev dömd till tre års fängelse och när han var ute ur fängelset fortsatte han att förfölja flickan som han utsatt för våldtäckt på riktigt och övergrepp via nätet i flera år och med hotelser att lägga ut bilder på henne så att alla fick se dem.

Tänk om Freja skulle bli utsatt för något dylikt, så hemskt!

Och det kan hända vem som helst. De är så manupulativa att de kan sno småflickorna runt sina fingrar hur många varv som helst.

Stackars småflickor som blir ut för dem! 

 

Dagens namn är: Malkolm och Morgan, grattis till er!

 

Ha en fortsatt bra söndagkväll, vi ses!

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elsa Mårtenzon - Torsdag 25 april 15:58

  Det fanns en liten blå glipa i mitt på dagen, men den försvann illa kvickt igen.      Det var vitt på taken och på backen i morse igen, vintern håller i sig, men jag är beredd nu att säga, "Vinter adjö" nu. Det har varit plusgrader under ...

Av Elsa Mårtenzon - Onsdag 24 april 16:46

  Så här ser det ut just nu när klockan är fem, något glesare mellan flingorna och mycket små flingor, de syns knappt.        Ja, inte var det så att jag jublade i morse när jag tittade ut genom fönstret. Snön låg vit på taken igen och det sn...

Av Elsa Mårtenzon - Tisdag 23 april 16:23

  Halv tio igårkväll var det klar himmel och fullmåne, annat är det nu när det snöar hej vilt.      Burr va kallt det är! Det var 8 grader kallt halv tolv igårkväll och kallt i morse så klart. Det har varit kallblås´n i dag också och inte p...

Av Elsa Mårtenzon - Måndag 22 april 17:51

  Halv åtta i morse och det ser lovande ut på väderfronten.      Kalasväder i dag, solsken från en klarblå himmel, men kallblåst idag också! Under natten var det 7-8 minusgrader och riktigt frusen mark i morse. Solen har tyvärr inte orkat...

Av Elsa Mårtenzon - Söndag 21 april 16:26

  Klockan nio igårkväll lyckades jag fånga månen, det var svårt att hitta en bra bild när jag inte ville gå ut i kallblås´n. Jag hade fel förra veckan när jag skrev att den var på nedåtgående, det var tvärtom, den hade bytt läge och det tänkte ...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards