oskmar

Alla inlägg den 31 maj 2024

Av Elsa Mårtenzon - Fredag 31 maj 16:17

 

Just nu både mörka och silvriga moln, men fint!

    

Lika varmt och vackert väder i dag som dagar innan, jag har tappat räkningen på dem vid det här laget.

Jag var ut från morron och gjorde klart det sista som jag hade bestämt för att göra den här våren och det bara rann svett om mig och då tillhör jag inte dem som har eller haft såna besvär någon gång, annat än när det är alldeles för varmt. Det har varit 25-26 grader under dagen och nästan lungt på sjön.

Just nu är det 25 grader varmt i skuggan och inte mycket som rör om vattnet i sjön, en ynka liten krusning bara. Men vackra moln därovan!

    

 

    

Jag har varit utan telefon sedan onsdag, kan vara sedan tisdagkväll också för jag tillhör inte dem som sitter med telefonen i näven stup i kvarten, så det är lite osäkert när den "försvann".

När jag skulle ringa igår fick jag meddelat att jag saknade puk-kod, jag försökte knappa in den jag hade på papper sedan köpet. Det gick inte, den passade inte.

Då bad jag Laila om hjälp och det såg ut att fixa sig, men när jag skulle ringa i morse, ja då saknade jag puk-kod igen.

På  eftermiddan idag kom Laila igen och då ringde hon support och det skulle vara en ny för den gamla gällde inte längre, Det hade jag inte en aning om!

Före Laila kom Nils Gunnar och sa, "jaså du är på bena".

Jan Peter hade ringt och bett honom köra hit för att se vad som hade hänt när jag inte svarade på telefonen.

  Det har hänt förut att Nils Gunnar kom för att se om jag var på bena, men då hade jag telefonen kvar i handväskan och inne i garderoben sedan jag kommit hem från Dorotea och hörde inte signalerna. Det innebar 18 obesvarade samtal.

Jag fick en liten uppläxning, att jag skulle hålla reda på mobilen, ja,ja...

  De kan gott få bli lite oroade ibland, det är bara hälsosamt, det har jag varit många gånger.

    

 

Halv sju i mors.

    

Ja, domen föll igår för Trump, skyldig, hela jurygruppen var eniga.

Men det är nog långt ifrån klart, det ska så klart överklagas, men det var ju en knäpp på näsan i alla fall. Men inget biter på den pajasen, han säger sig vara helt oskyldig, hur mycket som än kommer fram från hans syndaregister.

Jag säger än en gång, tänk att så stort som USA är men de har inte två kandidater till presidentposten ändå, den ene en pajas och den andre alldeles för gammal nu för det ämbetet, otroligt.

Jag har nu hört delar av" Trumps tal till folket" och jag kan konstatera att, han kan vräka ur sig vad som helst, usch. Vidrig!

      

Dagens namn är: Petronella och Pernilla, grattis till er!

 

Ha en fortsatt fin fredagkväll, vi ses!

 

I ensamt majestät ovanför bagarstugan!

  

 

Midnatt, igårkväll!

Hej då!       

Presentation

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2024 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards