oskmar

Direktlänk till inlägg 22 maj 2019

Maj 2019 05 22 varmt i i dag

Av Elsa Mårtenzon - 22 maj 2019 16:29

 

Inte den klaraste dagen vädermässigt, men det behövs så´nt väder också...

 

OBS!!! NU ÄR KLOCKAN 9.15 PÅ TORSDAGSMORGONEN, och jag skickar iväg onsdagens text! Jag tappade uppkopplingen igår kväll när jag skulle publicera,

bättre sent än aldrig...

 

 

För mig har vädret varit perfekt i dag, men det var nära att jag skulle behöva ge upp idag också. Det blev nämligen en liten regnskur, men jag gjorde annat under tiden, t ex drack mitt elvakaffe och sedan slutade regnet.

Det var ett lugnt ljummet försommarregn som lockade fram en underbar doft ute och ännu grönare omgivningar, eftersom sjön legat stilla så föll det rätt ner bara.

Just nu har det blivit mycket öppna luckor i molntäcket och det är 22 grader varmt.

En ytterst svag sydostlig vind nu när klockan är 16.45, som är enbart skön. 

 

Nu har jag lyssnat på en debatt på radion med EU reprensentanterna. Men oj oj vilken hög ljudvolym det varit, den ena/ene värre än det andra. Det är väl ingen tävling om vem som kan skrika högst, i så fall har jag missuppfattat det hela.

 

Men det var en av dem som fattades och där partiet hade skickat en annan företrädare för SD.

Han har nog svansen mellan benen nu som en skamsen hund och gömmer sig för allmänheten och media efter sitt övergrepp, som de till och med gjort en film och lagt ut där den "utsatta" kvinnan säger sig inte vara illa berörd av händelsen och att de nu är bästa vänner. Aningen desperat nu så nära valet.

Jag har även lyssnat på honom och utfrågningen som jag missade när det gick på TV häomkvällen, det passade bra i dag när jag strök gardiner.

Och jag är om möjligt ännu mera förvånad nu över att folk röstar på SD, hur tänker de? Det är ju något som är fel, man måste väl stänga av det sunda förnuftet, om det finns.

 

Adaktussons röstande under åren i EU har också kommit fram i dagen nu. Han har konstant röstat mot abort i EU, 22 gånger.

Jag är inte förvånad alls över det. Jag har under de senaste åren läst hans åsikter på FB och sett tydligt att hans åsikter/röstande inte stämmer särskilt bra med den lag vi har i Sverige när det gäller abort.

Och hans följare på FB har tydligt hängt på hans åsikter, både på det ena och det andra. Jag har varit förvånad mer än en gång över deras tonläge och språkbruk, samt  vilka följare han har haft och de har delat Adaktussons åsikter, utan tvekan.

 

Nä, nu ska jag se EU-debatten på"efter Fem"- återkommer.

 

Dagens namn är: Hemming och Henning, grattis till er!

 

I dag är det mammas födelsedag, hon föddes 1909, jag tackar dig mamma för vad du gav oss och för livet!

 

Ha en bra fortsättning på onsdagkvällen, vi ses!

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elsa Mårtenzon - Onsdag 24 april 16:46

  Så här ser det ut just nu när klockan är fem, något glesare mellan flingorna och mycket små flingor, de syns knappt.        Ja, inte var det så att jag jublade i morse när jag tittade ut genom fönstret. Snön låg vit på taken igen och det sn...

Av Elsa Mårtenzon - Tisdag 23 april 16:23

  Halv tio igårkväll var det klar himmel och fullmåne, annat är det nu när det snöar hej vilt.      Burr va kallt det är! Det var 8 grader kallt halv tolv igårkväll och kallt i morse så klart. Det har varit kallblås´n i dag också och inte p...

Av Elsa Mårtenzon - Måndag 22 april 17:51

  Halv åtta i morse och det ser lovande ut på väderfronten.      Kalasväder i dag, solsken från en klarblå himmel, men kallblåst idag också! Under natten var det 7-8 minusgrader och riktigt frusen mark i morse. Solen har tyvärr inte orkat...

Av Elsa Mårtenzon - Söndag 21 april 16:26

  Klockan nio igårkväll lyckades jag fånga månen, det var svårt att hitta en bra bild när jag inte ville gå ut i kallblås´n. Jag hade fel förra veckan när jag skrev att den var på nedåtgående, det var tvärtom, den hade bytt läge och det tänkte ...

Av Elsa Mårtenzon - Lördag 20 april 17:43

  Kvart över sex i morse och jag anar vilken sorts väder det blir i dag, inte det sämsta.      Lite blandat på himlen idag men kallblåst som inte lockade till att hålla sig utomhus. Jag var ut på en promenad på eftermiddan men frös in tidigar...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards