oskmar

Alla inlägg den 11 april 2018

Av Elsa Mårtenzon - 11 april 2018 16:57

Vilken solskensdag det varit, så grant att man knappast tror att det är sant. Det har inte funnits ett enda moln på himlen och flera plusgrader, det har tagit på snön i dag. Det var 14 grader kallt i morse, men så blev det en fin dag också.

Nu är klockan 17.15, det är 6 plusgrader i skuggan och solen störs inte av några moln nu heller.

 

Nu händer det så mycket att det är lite svårt att hänga med på allt, jag kan ju inte sitta inne och lyssna på radion hela tiden.

I går avgick ju hela styrelsen för Karolinska sjukhuset i Stockholm och idag var det presskonferens där åtminstone två nya presenterades. Det verkar vara så många tvivelsmål om hur detta har hanterats att det inte är klokt, det är jävsituationer, alldeles helt galna upphandlingar och Gud vet allt. 

Det senaste från USA är att de varnat Syrien och Ryssland för kommande anfall av, jag tror de sa stridsrobotar och att de nu vill att Assad försvinner från makten i Syrien. Detta nu på grund av den misstänkta kemvapenattacken förra veckan. Ja, kriget i Syrien är nu inne på åttonde året och det syns inte något slut, inte förrän de har utrotat sitt eget folk som det verkar. 

Och för att inte tala om Svenska Akademien och strulet där, man undrar ju hur det hela ska kunna ordnas till det bästa. Det haglar hårda ord som kommer att vara svåra att glömma och gå vidare efter. Det är dessa som väl kallas för "fint folk" men jag skakar på huvudet åt alltihop. Förresten brukar jag köra med att, inför Gud är vi alla lika, nog har de avslöjat sig som icke alltför "fina" vid det här laget.

 

Dagens namn är: Ulf och Ylva, ingen Ylva vad jag vet.

Däremot föddes en liten pojke för många år sedan i Bellvik som fick namnet Ulf. Han är en av mina kusiner, men jag har inte sett honom mer än en gång och då var han kanske 2-3 år. Idag är han väl i 70-årsåldern och jag har ingen aning om var han befinner sig. Jag försökte nå honom när Bellviksboken var klar för att fråga honom om han var intresserad av den, jag fick inget svar.

Ha en bra fortsättning på onsdagen, vi ses och hej då!

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards