oskmar

Alla inlägg den 10 maj 2018

Av Elsa Mårtenzon - 10 maj 2018 15:43

Götes förr förra jaktlag. Dålig bildkvalite, jag är medveten om det...

 

 

Perfekt solskensdag har det varit och är. Friska vindar även i dag och faktiskt lite svalare än i går men fullt tillräckligt för mig i alla fall. Det har inte funnits ett moln på himlen i dag heller, bara att njuta så länge det räcker.

Nu är klockan 16.15, det är 20 grader varmt i skuggan, vinden friskar i från sydost. Isen har nu gått sönder på flera ställen i stora sjok och är mycket mörkare i färgen i dag.

 

I gårkväll såg jag på SVT:s dokument inifrån, andra delen av programmet "Den stora sjukhusstriden". Jag blev så upprörd att jag satt och kommenterade högt för mig själv, saknar många gånger att jag inte har någon att diskutera med det jag upprörs av.

En parlamentarisk utredning har alltså gjorts om sjukvårdens eventuella omorganisation, det har tydligen påståtts att det måste göras en annan organisation av vården.

När utredaren lägger fram sina så kallade "fakta" säger dessa att minst 500 liv kan räddas per år om det nu görs om enligt hans utsago. Ojojoj, så fel, för han har bara bluffat fram en utredning med i stort sett alla fel. Skickliga kirurger på mindre sjukhus har blivit satta åt sidan på grund av hans bluff och hans medhjälpare i bluffen. Men det är ju han som bär ansvaret för den tycker jag. Dessutom har alla partier i riksdagen och regeringen gått på det hela och håller med i tron att han varit ärlig. Jag hoppas verkligen att politikerna har kurage nog och backar illa kvickt från detta sedan de nu fått reda på sanningen. OBS! Alla partier blev intervjuade i programmet och var i det skedet övertygade om att han hade rätt! Samt har tagit beslutet att gå vidare enligt utredningen, ingen kan svära sig fri.

Leta reda på programmet och titta på det om du inte sett det! Jag lovar- du kommer att häpna!

 

Dagens namn är: Esbjörn och Styrbjörn, inga såna namn i de byar som jag bevakat genom mina böcker.

Ha en fin fortsättning på Kristi Himmelsfärdsdag, vi ses!

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards