oskmar

Direktlänk till inlägg 28 april 2024

April 2024 04 28 snö moln regn och lite sol

Av Elsa Mårtenzon - Söndag 28 april 16:19

 

Klockan sju i morse anade jag solen bakom molntäcket!

    

Söndagen har haft aprilväder hela dagen, alla sorter. Snöfall, regn och solsken.

I morse när jag tittade ut vid sextiden var det vitt på taken igen, men det försvann ganska snabbt, det hade snöat under natten.

Nu på eftermiddan har det varit solsken av och till, lite ljusare tillvaro alltså.

Just nu är det 7,8 plusgrader och en del blå himmel med mycket moln däremellan.

Blå himmel, det är grejer det!

      

Idag har det varit jag, TV:n, radion och korsordet, jag har inte sett en fågel ens och  "renhopen" som har varit här i flera dagar vill jag helst inte se nå mer! Jag har ingen lust att kratta bort deras lämningar.

Jag har sorterat och slängt hela dagen m m.

 

Sooolen!

    

Ute i övriga världen och samhället, där det händer både det ena och det andra, det får man vara tacksam över att det inte händer här.

Det är både mord, försök till mord och krig, det händer varenda natt och på blanka dagen också numera.

Men det som retat mig mest i dag det var när jag hörde på TV 4 i morse hur polisen är infiltrerade av skurkar till poliser, som hjälper de kriminella gängen inne ifrån polisen. Det är mer än horribelt, och det är många dessutom, minst 30 personer säger de på nyheterna just nu. Detta är inte klokt, vad och vem kan man lita på idag???!!!

Och att kvinnor inte är ett dugg bättre och det var inte för pengar, nej de kontaktas av kriminella via nätet på "kärleksträffar", Tinder bl a, tror jag det hette .

De kriminella inleder förhållande med poliserna, som sedan ställer upp med upplysningar till dem och varnar för vad som är på gång för att haffa gängen.

      Uslingar!

Fy skäms på er kvinnor inom polisen som har mage att förråda vårt land på detta sätt och alla manliga poliser av den sorten ska också skämmas. Hur har de mage att göra sånt? Sparka ut dem och ställ dem inför rätta snarast!

      

Dagens namn är: Ture och Tyra, grattis till er!

 

Namnet Ture finns i Bellvik, nämligen Ture Lindsröm, son till Anna och Herbert Lindström. Bor högst uppe på backen i Bellvik, i det hus som hans far byggde när han överlämnade fastigheten till sonen Ture.

 

Ha en bra fortsättning på söndagkvällen!

 

Just nu ser det ut så här i riktning mot norr...

    bort med de mörka molnen!

Hej då!        

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elsa Mårtenzon - Måndag 13 maj 16:43

  Kvart över sex i morse, solen högt på himlen och tät dimma över sjön.    Ja, det här är skillnad det minsann! Det har varit solsken och det har varit varmt, vilket vi inte varit så bortskämda med den här våren, men nu var det dags. I mors...

Av Elsa Mårtenzon - Söndag 12 maj 14:44

  Dimman svävar över sjön som på en augustimorron, men det är ju maj månad nu, har den gått vilse?      Under natten regn och på morgonen dimma över sjön. Blir det värme nu som utlovats så kommer grönskan som ett brev på posten, även här! J...

Av Elsa Mårtenzon - Lördag 11 maj 16:53

  Klockan sex i morse var solen redan högt på himlen!      För det mesta har det varit solsken idag, ibland har molnen skymt solen men inte så länge. Det har inte blåst som igår och det var därför riktigt skönt när jag var ut på min vandring....

Av Elsa Mårtenzon - Fredag 10 maj 16:46

  Just nu, solen strålar!        Det har varit växlande molnighet under dagen, men med mycket solsken. Det har blåst småspik och idel kalla vindar från norr, jag har hållit mig inomhus. Just nu är det 6 plusgrader och endast några lätta s...

Av Elsa Mårtenzon - Torsdag 9 maj 16:00

  Så här grått är det hos mig just nu, men snön krymper mer och mer.        Dagen har inte bjudit på en enda solstråle idag, jag har sett regnskurar bland bergen, möjligtvis har de smugit sig hit också. Och nu var jag ut och kollade och vis...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27 28
29 30
<<< April 2024 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards