oskmar

Alla inlägg den 10 juli 2018

Av Elsa Mårtenzon - 10 juli 2018 21:36

 

Så här uppbränt är gräset hos mig, det ser bedrövligt ut. Stackars bönder som inte får något att skörda till sina djur. Jag läste i en kommentar på FB i dag, en kvinna som tyckte att bönder alltid klagade, om det regnade och om det var för torrt och om det var kallt och om det var varmt. Man kan ju undra vad hon använder sitt huvud till?

Fräckt!

 

 

I dag har luften stått stilla och det har varit 27-28 grader i skuggan. Sjön har inte rört sig det minsta, förrän vid sex-tiden ikväll, då blev det en liten krusning på vattnet, ett litet tag. Det har inte gått att sitta stilla i solen i dag.

Nu är klockan 22.10, det är 23 grader varmt i skuggan och sjön är helt lugn igen, inte den minsta rörelse på vattnet. Det är vackra moln på himlen som är guldfärgade i kanterna, av solens sken.

 

Jag passade på att fara tidigt till Dorotea i morse, för att det skulle finnas parkeringsplatser vid ICA och för att jag inte skulle behöva bära tunga varor till bilen  längre sträcka än nödvändigt.

Då var det gott om platser, när jag åkte hem började det tätna, det är nämligen marknad i Dorotea den här veckan.

En annan sak, jag har ingen större lust att befinna mig i Dorotea såna här vackra dagar. Borta bra men hemma bäst.

 

Så härligt att de redan fått ut alla ungdomarna ur grottan i Thailand och att det gått över förväntan, mycket snabbare än vad de först trodde. Och att det blev hela världens sak, händelsen talade verkligen till folks hjärtan.

Det är bra att det finns goda människor, man hör så mycket hemskheter numera att man blir mörkrädd. Men det kommer ju från ett visst klientel, som verkar tycka att all humanintet är av ondo.

 

I dag har Lovisa fyllt 20 år och jag har varit ditbjuden på smörgåstårta i kväll. Tiden går fort, det känns som att det är tio år sedan hon föddes

Innan jag var och uppvaktade Lovisa var jag bjuden på hamburgare på Näsudden. Då gäller det att äta lagom på bägge ställen om man ska orka, jag är inte så stor i maten precis. Men gott var det på båda ställen.

 

Dagens namn är: Andre och Andrea, nej, jag känner inte till några med de namnen, varken i Bellvik eller Nybäcken.

 

Ha en superfin sommarkväll i superfint väder, vi ses!

 

 

 

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards