oskmar

Alla inlägg den 23 juli 2018

Av Elsa Mårtenzon - 23 juli 2018 18:33

 

När storfskarn talar om hur stora fiskar han får, då räcker armarna inte till, men här ju bildbevis. Bilden är sedan 2015.  

 

 

 

I dag har vi haft lite svalare väder och det har blåst från nordväst. Från morron var det ganska molnigt och moln har funnits på himlen mer eller mindre under dagen också. Men inte en enda droppe regn har infunnit sig, det hade ju gärna fått regna ordentligt i dag. Men har nyss sett vädret på nyheterna och det verkar inte komma regn den här veckan heller.

Klockan är nu 19.00, det är 21 grader varmt i skuggan och blåsten kommer från norr och det fläktar rätt bra. Nästan inga moln på himlen nu, endast lätta skyar.

 

Jag fick sällskap till elvakaffet i dag också, det är inte utan att jag gruvar för när semestrarna är slut för folk - då blir det tyvärr färre som kommer och fikar.

 

Nu har jag ett gäng abborrfileér som väntar i kylskåpet, efter ett fiskafänge som Crister och Jan Peter står för. I morron ska jag steka dem i smör, bästa fisken.

 

Det pågår ett mycket häftigt ordkrig mellan USA och Iran nu, de hotar varandra med krig och allt elände som finns. Galningar! Skulle det bli ett krig dem emellan skulle det betyda katastrof för många flera, hela världen skulle bli drabbade. Nog måste det väl vara fel på så´na människor, som inte gör annat än hotar och önskar varandra allt ont som finns?

 

På nyheterna för en stund sedan utfärdades skarpa varningar för flera bränder, i Mälardalen och söderut. Ingen kan andas ut på länge troligast om den här hettan och torkan fortsätter. Måtte det vända innan det blir ännu större katastrof. Det här kommer att kosta skjortan.

 

Dagens namn är: Emma, inte en enda Emma kan jag komma på.

 

Ha en fortsatt bra måndagkväll, vi ses och hej då!

 

 

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards