oskmar

Alla inlägg den 26 juli 2018

Av Elsa Mårtenzon - 26 juli 2018 18:52

 

I går kväll var det ganska mörkt ute när det var molnigt, det närmar sig. Nej jag ska inte ta ut något i förväg!

 

 

 

Tänk att jag kunde tömma regnmätaren på hela 38 mm i morse, storartat! Det kom ju en åskskur i går på eftermiddan och under natten regnade det mera, sammantaget blev så mycket i regnmätaren. Uppfriskande, det kändes när man kom ut på bron i morse, det var frisk luft och doftade grönt, det lilla som är grönt här.

Dagen har bjudit på värme och sol, nästan lite väl mycket för att sitt ute i, en kort stund klarar man av sen går jag in och tar en kort paus.

Nu är klockan 19.30, det är 23 grader varmt i skuggan och sjön ligger stilla och blank i kvällssolen. Inte ett moln på himlen, ikväll kanske det går att se blodsmånen, ett fenomen som ses ytterst sällan men går att se nu vid klart väder.

 

I morse när jag precis städat klart kom det två alerta och nytra personer på ett kort besök. Jag ville bjuda på kaffe men de var ute på en springartur och skulle bara ner för att titta, den ene har inte varit hit förut. Han tyckte att jag bodde vackert och det är inte utan att jag tycker det själv också, med sjön i blickfånget från morron till kväll kan man inget annat än njuta.

Ja, jag njöt i går också under åskskuren, det var vederkvickande både för mig och naturen.

 

Till elvakaffet var vi fem pers i dag, nästan inte en dag utan sällskap till elvakaffet i sommar, härligt.

 

Träffen med EU och Trump igår om handelstullar blev väl inte direkt vad alla väntat sig efter alla hårda ord från Trump, där han till och med sagt att han ser Europa som en fiende.

Men det är nog säkrast att inte ta ut någon seger i förskott, han kan ju komma att ändra sig, det är inte första gången i så fall. Alla frågar sig, kan man lita på Trump?

Jaa, vi får väl se???

 

Bränderna är långt ifrån över, så det är bara att fortsätta hoppas och hoppas och hoppas. Det är det enda jag kan göra i alla fall.

Det är en himla tur, att när det verkligen krisar så tar det goda över hos människor, det finns hopp om mänskligheten. Och det finns goda människor!

 

Dagens namn är: Jesper, nej ingen Jesper känner jag till heller.

 

Ha en fin fortsättning på en solig och fin sommarkväll, vi ses!

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards