oskmar

Direktlänk till inlägg 30 december 2020

December 20220 12 30 snöfall

Av Elsa Mårtenzon - 30 december 2020 16:58

 

Men nu syns det i alla fall vilken årstid vi är inne i!

 

 

Det har inte varit sprakande solsken i dag heller. Men snöfall har det varit, men inte några mängder.

Det har varit minusgrader sedan igårkväll och det är skönt, hoppas det fortsätter så.

Just nu är det 4,5 minusgrader och snön faller efter ett litet uppehåll på eftermiddan.

 

I dag är det Lovisa som plogat bort snön här och  Maria tog bort det som rasat från taket på ladugården härom dagen. Tackar så mycket båda två!

 

I dag är det många som hört av sig på telefon, det började redan vid niotiden i morse, de har frågat hur jag mår och om det covid jag har. Men jag har nog en helt vanlig förkylning som nästan är över nu, bara rinnsnuvan kvar. Hade det varit coronan hade det nog blivit värre istället för att det är på väg att gå över.

Det som jag tyckte var litet mer än vad jag räknat med var, att jag inte fick komma och göra ett test trots åldern och en obotlig cancer. Och det går inte att skylla på varken regeringen eller Anders Tegnell.

 

Nu är det ett himla hallå på alla medier över att Löfven varit in i en affär i Stockholm den 20 december trots att han varnat oss alla för att bland annat undvika affärer nu till jul.

Nu tycker jag att det som är helt fel i det här fallet, är att inte ställa upp på en gång och förklara sig, det hade tagit slut på alla diskussioner i så fall. Största felet en sån gång är att krypa undan inget säga, det spär bara på spekulationerna, helt i onödan.

I går var det funderingar över att det inte hördes något från oppossionen, förklaringen till det var, att nästan alla partiledare varit ute och handlat i affärer inför jul och därfår höll de tyst, för att skydda sitt eget skinn. Förklaringen till att någon av dem inte upptäckts med fingrarna i syltburken beror nog på att de lyckats slinka förbi upptäckten av media. 

Jag tycker inte att det här var det värsta som hänt, politiker är ju vanliga människor och kanske inte tänker steget längre alltid.

Men stå för det ni gör, det kommer ni längst med! Och kom med bara sannigen när ni förklarar ert handlande.

 

En sak till, jag läser alltid igenom det jag skrivit, men en del gånger har jag nog för bråttom. Sedan jag publicerat och kanske läser det en gång till efter ett par timmar så upptäcker jag en del fel som jag skrivit. Ibland är jag seriös och loggar in och rättar, ibland ids jag inte. Men jag står för mina slarvfel och de är inget annat än slarv och när jag inte rättat så beror det på att jag är lat. Ty, jag är bara människa jag också, precis som politiker.

Men det är allvarligare när politiker slarvar.

 

Dagens namn är: Abel och Set, grattis till er som heter så!

Många bibliska namn nu, som kanske inte så många bär nu för tiden.

 

Ha en riktigt bra onsdagkväll, vi ses!

 

 

 

 

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elsa Mårtenzon - Söndag 28 april 16:19

  Klockan sju i morse anade jag solen bakom molntäcket!      Söndagen har haft aprilväder hela dagen, alla sorter. Snöfall, regn och solsken. I morse när jag tittade ut vid sextiden var det vitt på taken igen, men det försvann ganska snabbt...

Av Elsa Mårtenzon - Lördag 27 april 16:44

  Tråkväder i dag också...      Det är andra gången jag skriver här idag, fredagstexten blev en dag försenad, så går det är inte haspeln är på. Men inte mitt fel!      Det har varit grå himmel och snöskurar idag också, snöskurarna på mo...

Av Elsa Mårtenzon - Lördag 27 april 13:22

(Webbsidan har legat nere sedan igårkväll tills idag lördag, strax före klockan ett, då kom den tillbaka.)       Men nu kan vi det här vädret både utan och innan, dags att byta till lite soligare och roligare!          Vädret igår var lik...

Av Elsa Mårtenzon - Torsdag 25 april 15:58

  Det fanns en liten blå glipa i mitt på dagen, men den försvann illa kvickt igen.      Det var vitt på taken och på backen i morse igen, vintern håller i sig, men jag är beredd nu att säga, "Vinter adjö" nu. Det har varit plusgrader under ...

Av Elsa Mårtenzon - Onsdag 24 april 16:46

  Så här ser det ut just nu när klockan är fem, något glesare mellan flingorna och mycket små flingor, de syns knappt.        Ja, inte var det så att jag jublade i morse när jag tittade ut genom fönstret. Snön låg vit på taken igen och det sn...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards