oskmar

Alla inlägg den 8 januari 2021

Av Elsa Mårtenzon - 8 januari 2021 17:30

 

Grenarna är tjocka och lurviga nu på grund av all rimfrost, det är så vackert!

 

Hela dagen har det singlat stora men lätta snöflingor i luften, men det har varit glest mellan dem så jag kan inte märka att det ökat på snötäcket. Och det gör då absolut inte mig något för jag klarar mig nu med den snö som finns.

I morse pendlade det mellan 8-9 minusgrader och där omkring har det varit under dagen också.

Just nu är det 8,6 grader kallt och det faller samma sorts flingor nu som i dag.

 

Nyss var jag tvungen att ringa och be Laila komma hit för jag kom inte ut på bloggen, jag fick beskedet att den inte svarade och jag skulle kolla bland annat ruotorn (stavning?). Jag gjorde som jag blev hänvisad att göra men fick inte till det, efter att Laila gjort olika manövrar så helt plötsligt så fanns den där.

Hon sa, fråga inte vad jag gjorde, för det vet jag inte.

Nu tycker jag att det är så mycket krångel med min dator, det hoppar hit och dit när jag skriver och texten kan helt plötsligt försvinna. Jag tror att det är dags att köpa en ny, det krånglar också jättemycket med bilderna. Och jag är då inte direkt nån dataexpert och det retar mig att jag måste be om hjälp, jag vill ju helst klara mig själv, men tyvärr.

 

Talet som Trump höll på onsdag till sin anhängare, där han avslutade talet till dem med att förklara, att han älskade dem, det tror jag var Trumps rätta jag och kärleksförklaringen kom från hans hjärta.

Nu har han hållit ett tal till på twitter, där han säger att han tar avstånd ifrån dem och att de ska ställas inför rätta säger han.

Det sista, det tror jag är ett spel för gallerian, han är tvingad av några och det kommer inte från hjärtat, det ska lindra hans eftermäle antagligen.

Nu i dag har han meddelat att han inte ska närvara vid Bidens installation till  presidentämbetet.

Han skäms väl för sina "magplask" och sitt skamliga beteende.

Men knappast, han har nog inte den förmågan och tycker nog inte att han gjort något fel. 

 

Dagens namn är: Erland, grattis till er som bär det namnet!

 

Det har funnits en Erland Edin i Bellvik, som har bott och haft sin familj i Stockholm. Hans dotter var hit för tre år sedan och gjorde ett besök i museet. Hon ville besöka Bellvik en gång till, där hon varit i så många somrar förut med sin pappa. Nu har hon inga nära släktingar kvar här, men ville återse Bellvik en gång till, Erland lever inte längre.

 

Ha en riktigt fin fredagkväll, vi ses och hej då!

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards