oskmar

Alla inlägg den 15 januari 2021

Av Elsa Mårtenzon - 15 januari 2021 17:20

 

Jag önskade solsken tills idag, och blev bönhörd!

Men bilden är sedan det fanns massor av frost i träden och buskarna, som nu är bortblåst. Men håll med om att det är en vacker bild.

 

Kallt idag, det var 27,5 grader som mest i morse, kallast hittills i vinter.

En vacker dag med sol och med växlande molnighet.

I eftermiddag var himlen så vacker med många färger, rosa, klar blått, turkos och guldfärgat.

Just nu är det 24,9 grader kallt. Jag fattar inte varför vädret på SMHI säger 10- 12 grader både på morron och idag. Kan det skilja så mycket där de har väderstationer.

 

Jag hoppas att det inte är fullt så kallt i morron för då måste jag skotta fram bilen efter yrvädret. Jag började i dag men gav upp när jag frös om fingrarna, det var så packad snö och var därför inte så lätt och skulle ta för lång tid och jag skulle frysa ännu mera.

 

Det strular med covidvaccinet, idag har meddelats att Sverige kommer inte få så mycket vaccin som de beställt på ett antal veckor framåt. Det är tillverkningen som inte hinns med tydligen och det är ju massor av doser som behövs, det finns några miljarder människor i vår värld och alla ska ju vara med.

Alla väntar på att det ska vara ljuset i tunneln att få vaccinera sig och att det ska bli på grund av det som allt blir normalt igen. 

Ja alla och alla, det finns ju ett antal som ska vägra vaccinera sig också, jag hoppas att de flesta ska hinna ändra sig. Än har vi ju inte hört om några stora biverkningar, men det är ju en jäkla biverkan att dö i covid också, vilket många har gjort världen över redan och det här viruset härjar ännu ohejdat som det verkar.

Jag skulle verkligen önska att sjukvårdspersonalen fick återgå till det normala igen, jag begriper inte hur de orkar, det är snart ett år sedan som de började stå mitt i elden nu. Jag hörde på två sjuksköterskor i morse på nyheterna som sa att de kände både en otrolig trötthet och en väldig ilska över folk som handlade nonchalant och inte följde rekommendationerna som var det viktigase av allt för att stoppa viruset.

Och det är ju ett förbaskat "kvir" över att alkoholen inte får flöda fritt till klockan tre på nätterna, den skiten kan man nog offra livet för som det verkar.

 

Dagens namn är: Laura och Lorentz, grattis till er som heter så!

 

Ha en fin fredagkväll, vi ses och hej då!

 

 

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards