oskmar

Alla inlägg den 20 januari 2021

Av Elsa Mårtenzon - 20 januari 2021 16:37

 

Ingen sol idag men mera snö...

 

 

I dag har det varit betydligt mildare väder, men det har ju så klart snöat istället, det är oftats så det blir vid mildare väder.

Jag har varit ute och skottat och såg att det nog kommit 7-8 cm, det började igårkväll och fortsatte under natten och idag. Inga stora mängder men tillräckligt för mig.

Just nu är det 8,2 grader kallt och snöfallet pågår och enligt YR ska det pågå i natt, i morron och på lördags dygnet och i morron ska det även börja blåsa. Hoppas YR har fel!

 

Förut tyckte jag att januari månad var jättelång, men nu går den fort som blixten tycker jag, den är ju snart slut nu, nästan i alla fall.

Beror det på att nu tycker jag livet är för kort för att gå och vänta på att den ska gå fortare? Antagligen ligger anledningen där.

Jag tycker ju att dagarna är för korta också och därför lägger jag mig vid midnatt.

 

Ja nu är det bara minuter om att göra innan Joe Biden svärs in som USA:s 46:e president.

 

Nu har jag suttit vid TV:n i två timmar och tittat å president-intallationen i USA.

Och för första gången i USA:s historia, när en kvinna svärs in som vice president och en färgad dessutom, det är glädjande!

Det borde vara flera kvinnor på ledande poster i världen och jag tror att vi hade en fredligare värld. Nog för att det finns kvinnor med opassande anlag också, men de flesta har väl ändå ett fredligare sinnelag och jag inbillar mig, inte lika maktgalna för egen del.

Ja, nu blir det en spännande tid framöver att se hur det utvecklar sig i USA, med all den röra som expresidenten ställt till med. Han avgår med omdömet USA:s sämste president som uppviglat massor av amerikaner å det grövsta och ljugit dem fulla med konspirationsteorier, som de gärna tror på.

 

Nu tror jag att jag ska fortstta med TV-tittandet för nu blir det nyheter på kanal ett.

 

Dagens namn är: Fabian och Sebastian, grattis till er som bär de namnen!

 

Ha en fortsatt bra onsdagkväll, vi ses!

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards