oskmar

Alla inlägg den 7 april 2021

Av Elsa Mårtenzon - 7 april 2021 16:21

 

Lite moln i dag också, men nu hoppas jag att snöslungan inte behövs mer den här vintern.

 

  

 

Vädermässigt har väl den här dagen varit den bästa på ett bra tag.

Visst har det blåst i dag också, men inte så hårt. Det har varit solsken hela dagen och från morron var himlen helt klar, på eftermiddan har det varit en del moln men inte som har skymt solen.

Just nu är det 3 plusgrader, blåst och solsken.

 

Det var skönt i solen när jag var ute på min motionsrunda idag, det var också ett tag sedan det var njutbart i solen för det har blåst småspik och rätt genom kläderna har det känts som.

Men väglaget kunde man önska ett annat, men det är nog bara att vänta tålmodigt på ett bättre sådant och som det ser ut nu så sitter det långt inne.

 

I dag har det informerats om faran med Astravaccinet och de blodproppar som en del fått i samband med att de fått sprutan.

De säger nu att det finns ett möjligt samband, men att risken är mycket, mycket liten, en på miljonen.

Det är mycket, mycket större risk att få covid. Det finns många olika samband med covid också, både dödsfall och olika följdsjukdomar och risken att bli långtidssjuk i en betydligt större omfattning.

Det finns väl ingen medicin heller utan biverkningar, både allvarliga och mindre allvarliga. Och så många dödsfall som skett på grund av coronan så är vi ju ändå lyckligt lottade att det finns så många vaccin att tillgå, på så kort tid.

Det är verkligen tur att det finns forskare och som sätter alla knutar till när det blev ett så allvarligt tillstånd i världen.

 

Jag tycker att det verkar som att alla advokater gör vad de kan nu för att sätta alla käppar i hjulen när det gäller att fälla de kriminella. 

Den här möjligheten, kommer inte ihåg vad det heter, som nu har gjort att de kunnat bura in en mängd kriminella som sitter inburade och att det nu sitter en hel hop inför rätta och förhörs nu, det vill ju advokaterna stoppa.

Poliserna kan nu via de kriminellas telefonsamtal höra hur de planerar att mörda och sälja sitt förb....de knark.

Den möjligheten vill nu advokaterna stoppa! Hur ska man komma tillrätta med de kriminella ligorna om det ska kritiseras och stoppas alla möjligheter som uppstår.

Nej sätt dem inom lås och bom utan pardon, det är det enda de gjort rätt för!

 

Dagens namn är: Irma och Irmelin, grattis till er!

 

Ha det så bra det bara går på onsdagkvällen, i morron är det torsdag och då tar vi nya tag, igen! 
Vi ses och hej då!

 

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards