oskmar

Alla inlägg den 17 april 2021

Av Elsa Mårtenzon - 17 april 2021 17:52

 

Jag har inte kommit ihåg att ta någon bild i dag och kan konstatera att den här som jag tog för ett par veckor sedan ungefär samma tid, så står solen bra mycket högre på himlen ikväll. Den lilla tiden har gjort sitt!

 

  

 

Det har varit lika härligt väder i dag som igår. Solsken hela dagen från en absolut molnfri himmel. I dag har jag varit ute flera timmar i rad, ovanligt för den här vårvintern. 

Jag kallar det för vårvinter fortfarande för vi har kalla nätter och mycket snö kvar ännu. De som har provat säger att det är väldigt stark skare på morron nu.

Just nu är det 11 plusgrader i skuggan. Nu har det bildats tunna, tunna skyar, men så tunna och så få så de knappt synbara.

Alltså har solen fritt fram nu också, hur bra som helst!

 

I dag har det varit som vanligt, som om inte corona fanns. Jag har haft kaffegäster i omgångar, jag har knappt varit ensam nånting i dag tills halv fyra på eftermiddan.

Men det är ju tack vare det vackra och varma vädret, vi har kunnat vara ute hela tiden. Nils Gunnar och Ingrid ringde att de skulle bära ut sommarmöblerna så skulle vi sitta ute och fika. De har inte varit hit och fikat sedan i höstas, men tack vare solen kunde de komma idag.

Och det blev så varmt så de som hade jackor på sig måste plocka av sig dem.

Två fikaomgångar och två gäng blev det idag och vi har kunnat sitta ute hela tiden.

Sååå skönt att äntligen få njuta av solens värmande strålar!

 

Jag såg på nyheterna nyss, där det sas att Högsta domstolen i Brasilien beslutat att Bolsonaro, presidenten ska utredas för hans sätt att behandla pandemin. Det kan leda till att han blir avsatt och det har han verkligen gjort rätt för och mer därtill. Han har motarbetat hela tiden och förbjudit folk att vidta några restriktioner för det var bara en liten vanlig förkylning. Där har så många dött så det finns snart ingen plats att gräva ner de döda.

Det förbjuds väl också, det ska väl vara jordbruks mark istället för gravar, enligt Bolsonaro. Tydligen finns det dårar och så finns det dårar och finns det dem som är de allra värsta dårarna. Och den sistnämnda skaran tillhör Bolsonaro.

 

Dagens namn är: Elias och Elis, grattis till er som bär de namnen!

 

Ha en riktigt fin lördagkväll, vi ses och hej då!

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards