oskmar

Alla inlägg den 4 april 2022

Av Elsa Mårtenzon - 4 april 2022 18:34

Styggväre´.

        

 Ny dag och ny kväll, det är många ombyten både i tid och väder.

I dag har det varit aprilväder hela dagen. Det har varit snöskurar med stora lapphandskar, det har varit solsken, men inte mycket och det har varit blåsväder.

Just nu är det 3,5 minusgrader med friska vindar från norr och grå himmel. Men en liten ljusning på himlen i nordost. Får väl se om det kan bli något trevligare av det, om det utvecklas till mer än en ynka strimma?

 

Lite bättre väder!

  

 Bilderna från staden Butja i Ukraina har chockat en hel värld i dag. Att det finns så onskefulla människor som kan utföra något dylikt och leva vidare med det.

Men förnekar det och säger att det är skådespelare i Ukraina som spelar döda och ligger på gatorna och låtsas vara döda.

Det har grävts massgravar för att få bort liken från gatorna innan hundarna börja äta på dem. I massgraven ser man ben och armar som sticker upp ur jorden.

Jag ifrågasätter starkt det ryska folket om de inte genomskådar vilken rutten ledare de har i Kreml, nog måste det sippra ur en hel del till dem fast de försöker stänga dem ute från all sanning???

Om de inte ifrågasätter detta då vete fasen om inte de också bär på en hel del ruttet i form av människohat.

 

Nu har jag suttit en kvart och tittat på nyheterna och där sitter den otäcke Lavrov, Putins högra hand och blåljuger igen. Han säger att det som visas upp på sociala medier från Butja i dag är iscensatt av Ukrainarna för att svärta ner Ryssland. Jag blir så upprörd så jag kokar av ilska!!!

Jag är helt säker på att Ryssland har svärtat ner sig själva för tid och evighet med detta onskefulla krig, som de helt själva har startat för att förgöra oskyldiga människor och ta deras land i besittning. De är inte ett dugg bättre än Hitler, snarare värre, eftersom det sker i den här upplysta och moderna tiden, år 2022!

 

Dagens namn är: Marianne och Mariene, grattis till er!

 

Ha en bra fortsättning på måndagkvällen, vi ses!

 

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards