oskmar

Alla inlägg den 7 april 2022

Av Elsa Mårtenzon - 7 april 2022 18:06


Så här har det sett ut stup i kvarten under dagen.

        

I dag har det verkligen varit aprilväder fullt ut. Ena stunden har det kommit täta snöskurar, på tvären idag också, nästa stund har solen tittat fram, en liten stund.

Det hade kommit 3-4 cm under natten, så jag blev tvungen sopa av bilen och skotta utanför vedbodörren. Jag skottar inget i onödan nu för det kan ju töa bort om jag väntar.

Just nu är det 0,6 minusgrader och nu har det blivit mycket blått på himlen, men det kan ändra sig kvickt, för det är ju april.

 

Och så här såg det ut klockan sex i kväll.

Men nu är det över och himlen är helt täckt med moln igen.

Men, ombyte förnöjer heter det ju...

  

Nu har har FN röstat ut Ryssland ur "Rådet för mänskliga rättigheter", men det lär nog inte göra någon skillnad. De har ju inte vett att skämmas ens.

Det är andra gången och andra landet som röstats ut sedan FN bildades. Förra landet var Libyen, det tror jag var 2011, men de har nog inte heller förmågan att skämmas.

Men det går till historien och är registrerat för all framtid, men dessa två länder brys sig nog inte, det skulle nog bli en helt ny världsordning över det hela i så fall. Men det verkar gå åt andra hållet istället, diktaturer istället för demokratier.

 

Idag har jag gjort klart min påskstädning och har bestämt mig för att ta det lite lugnare dagarna som är kvar till påsk.

Jag ska försöka räkna ut vad jag ska äta till påsk och det är inte det lättaste.

Inget är gott längre tycker jag.

I dag hämtade jag från frysen 7 stycken köttbullar och gjorde potatismos på två "pären", samt rårev en morot till det. Det var bara moroten som slank ner lite lättare, jag skulle klarat mig med två köttbullar och mos av en "päre".

Ingen kan skylla mig för att leva för att äta.

Jag äter enbart för att överleva, det som jag tyckt var gott tidigare smakar inte bra nu. Det är bara jobbigt och därför inte roligt att laga mat heller.

Men nu har jag klagat över ett ringa bekymmer igen, det finns de som har större bekymmer än mig, det är jag medveten om.

 

Dagens namn är: Irma och Irmelin, grattis till er!

 

Ha en bra fortsättning på torsdagkvällen, vi ses!

 

 

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards