oskmar

Alla inlägg den 25 januari 2022

Av Elsa Mårtenzon - 25 januari 2022 16:38

 

Solen på väg under morgonen, härligt!

 

  min klara sol går åter upp!

 

En helt klar himmel när jag kom ner i morse och 9-10 grader kallt.

Nu märks det väl, åtminstone vid klart väder, att ljuset kommer tillbaka efter vinterns mörkaste månader, det går åt rätt håll som det heter.

Allt eftersom har molnen uppenbarat sig under dagen och på eftermiddan blev det ganska gott om dem. Det har fladdrat lite snöflingor i luften under eftermiddan, det var nog mest för att vi skulle bli påmind att det finns snö på lager som kan dyka upp när vi minst anar det. Det har varit milt väder, omkring 4-5 minusgrader under dagen.

Just nu är det 4,5 grader kallt och i väst är det ganska blå himmel, än så länge.

 

Det är väldigt spänt och stor oro när det gäller konfikten Ryssland och Ukraina och ingen vet än vad det blir för utgång av det hela. Samtalen avlöser varandra för att lösa det på fredlig väg, ingen vill ha krig, det säger till och med Ryssland, men de vill ju ha genom sina högt ställda krav och det ter sig helt omöjligt att gå med på från motparten- väst. Och det går ju inte släppa Putin och hans anhang fria, att få till stånd dessa krav, det kan inte vara så att de ska bestämma över andra länder och det som Ryssland inte har ett dugg med att göra.

 

Det har inte hänt så mycket i dag heller, annat än att Björn ringde mig på eftermiddan och vi pratade ganska länge. Han ringer lite då och då, men inte lika ofta som Gunnel gjorde. Men å andra sidan ringer inte jag lika mycket till honom heller som jag ringde till Gunnel.

 

Jag ringde Malin i morse för att höra hur det var med Tim i dag och det var stor skillnad mot igårkväll. Han satt och åt sin frukost med god aptit och var feberfri. Han hade sovit som en stock under natten och allt var frid och fröjd. Barn repar sig snabbt, åtminstone gjorde han det. Nu är det bara Freja kvar, hoppas det går lika bra, för klara sig undan det gör hon nog inte.

 

Dagens namn är: Paul och Pål, grattis till er som heter så!

 

Ha en fin tisdagkväll, vi ses!

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards